Mijn werkwijze bij de verkoop van een woning

Uw huis verkopen een fluitje van een cent? In de huidige hectische markt met torenhoge prijzen en de vele verhalen over overbieden, lijkt het verkopen van uw woning wellicht een fluitje van een cent.En, eerlijk is eerlijk, er zijn tijden geweest waarin het lastiger was een woning te verkopen.Toch kan het inschakelen van de juiste makelaar wel degelijk nog een verschil maken en een beter resultaat en minder gedoe opleveren.Door middel van een strategisch bepaalde vraagprijs, een effectieve en complete presentatie in woord en beeld en lancering van de verkoop, creëren we een zo groot mogelijk bereik.Vervolgens volgen er bezichtigingen die we inzetten om potentiële kopers goed en compleet te informeren maar eveneens te kwalificeren.Op deze manier voldoen we aan uw meldingsplicht als verkoper en voorkomen we door de kwalificatie een koper die uiteindelijk afhaakt.Dit laatste kost u namelijk geheid geld en waarschijnlijk ook de nodige stress.Als we een mondelinge overeenkomst met een koper hebben bereikt, moet er een schriftelijke koopovereenkomst worden opgemaakt waarin de gemaakte afspraken juridisch correct worden vastgelegd.Dat verzorg ik uiteraard ook voor u.Vervolgens volgt er een tijd van termijnen bewaken en uiteindelijk de eindinspectie, die als recht van een koper geldt maar die voor u als verkoper ook wel degelijk van belang is.Na de inspectie volgt de overdracht bij de notaris en kunt u op weeg naar de volgende fase in uw leven.Overweegt u om uw huis te verkopen? Dan maak ik graag vrijblijvend kennis met u om mijn werkwijze  nader te bespreken.


Woningopname

Hierbij kijken we wat er nodig is om uw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten. We bepalen de waarde van uw woning en de beste strategie om de hoogst mogelijke opbrengst en de meest gunstige voorwaarden te realiseren.


Persoonlijk

Door mijn persoonlijke begeleiding, de korte lijnen en de uitgekiende en moderne marketingmogelijkheden die Maximaal Makelaars u biedt, maken we van de verkoop van uw huis samen een succes met voor u zo min mogelijk overlast.


Actief

Als u op zoek bent naar een deskundige actieve en makelaar, kom ik graag een keer kennis met u maken. Als makelaar ben ik zelfstandig ondernemer dat maakt dat ik geen 9 tot 5 mentaliteit heb en bovendien buiten de gebaande wegen ga voor u als klant.


En verder

Mijn werkterrein bevindt zich in het gebied van Zoetermeer tot aan de Noordzeekust. Dus wilt u uw huis verkopen en woont u in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer of Scheveningen? Dan help ik u graag met de verkoop van uw huis!
Tot slot zoeken we de samenwerking met andere professionals, als banken, verkoopstylisten, collega-makelaars om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om te blijven innoveren.

Ons woningaanbod via Funda.

Via Funda heeft u direct inzicht in ons actueel huizen aanbod.

Naar Funda...

Uw huis verkopen

Wij zorgen ervoor dat uw huis professioneel en vakkundig verkocht wordt!

Wilt u eens verder praten over de mogelijkheden bij de verkoop? Bel of mail dan gerust voor een afspraak of kom even langs voor een bakkie!

Esther van Velzen

Esther van Velzen

Makelen is niet voor niets een werkwoord.

Ik zie er naar u te ontmoeten!

Contact opnemen