Mijn werkwijze bij de verkoop van een woning

Uw huis verkopen en verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. U ervaart waarschijnlijk overlast en spanning rondom het hele proces. Maar u heeft een doel voor ogen met de verkoop van uw huis en wij gaan er samen voor om voor u dit doel te realiseren.


Woningopname

Hierbij kijken we wat er nodig is om uw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten. We bepalen de waarde van uw woning en de beste strategie om de hoogst mogelijke opbrengst en de meest gunstige voorwaarden te realiseren.


Persoonlijk

Door mijn persoonlijke begeleiding, de korte lijnen en de uitgekiende en moderne marketingmogelijkheden die Maximaal Makelaars u biedt, maken we van de verkoop van uw huis samen een succes met voor u zo min mogelijk overlast.


Actief

Als u op zoek bent naar een deskundige actieve en makelaar, kom ik graag een keer kennis met u maken. Als makelaar ben ik zelfstandig ondernemer dat maakt dat ik geen 9 tot 5 mentaliteit heb en bovendien buiten de gebaande wegen ga voor u als klant.


En verder

Mijn werkterrein bevindt zich in het gebied van Zoetermeer tot aan de Noordzeekust. Dus wilt u uw huis verkopen en woont u in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer of Scheveningen? Dan help ik u graag met de verkoop van uw huis!
Tot slot zoeken we de samenwerking met andere professionals, als banken, verkoopstylisten, collega-makelaars om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om te blijven innoveren.

Ons woningaanbod via Funda.

Via Funda heeft u direct inzicht in ons actueel huizen aanbod.

Naar Funda...

Uw huis verkopen

Wij zorgen ervoor dat uw huis professioneel en vakkundig verkocht wordt!

Wilt u eens verder praten over de mogelijkheden bij de verkoop? Bel of mail dan gerust voor een afspraak of kom even langs voor een bakkie!

Esther van Velzen

Esther van Velzen

Makelen is niet voor niets een werkwoord.

Ik zie er naar u te ontmoeten!

Contact opnemen